De vluchtelingen van Calais

De vluchtelingen van Calais

Even bij praten...

Tijdens een autorit waarbij ze een verkeerde afslag nam, kwam Droes aan bij de vluchtelingen van Calais. In een mensonterend bestaan en zonder zekerheid op wat de dag van morgen brengen zal, zijn ze genoodzaakt om daar te bivakkeren in hele slechte omstandigheden……

Dat was 14 februari 2007. Vanaf dat moment rijden medewerkers van de Heksenketel elk weekend naar Calais om tasjes met eten en drinken te brengen.

De ebooks van Calais

vluchtelingenPosted by Wim Mon, August 05, 2013 18:03:18
Zoals Lena in haar laatste bericht aankondigde, zijn er ebooks gemaakt van de blogs van 2007 tot en met juli 2013. Vanaf vandaag zijn deze ebooks vanaf deze site te downloaden.

De Vluchtelingen van Calais, jaargang 2007
De Vluchtelingen van Calais, jaargang 2008
De Vluchtelingen van Calais, jaargang 2009
De Vluchtelingen van Calais, jaargang 2010
De Vluchtelingen van Calais, jaargang 2011
De Vluchtelingen van Calais, jaargang 2012
De Vluchtelingen van Calais, jaargang 2013

De Blogs van 2007 zijn afkomstig van de vorige site en zijn alleen nog als ebook terug te lezen.

Om deze ebooks te kunnen openen en te kunnen lezen, heb je een programma zoals Calibre nodig. Met Calibre kun je ebooks onder ander op je computer lezen.
Voor Windows heb je Calibre voor Windows nodig.
Voor de Apple download je Calibre voor OSX

Omdat Calibre niet alleen een programma is voor het lezen van ebooks maar ook te gebruiken is als een ebook beheer programma, zijn er vrij veel programma┬┤s die op een tablet, telefoon, ereader, iPhone of iPad met deze boeken overweg kunnen.

Hoe dat werkt, kun je lezen in de veelgestelde vragen op de website van Calibre.  • Comments(0)//vluchtelingencalais.wikoforever.nl/#post96